ByStenholt.dk är en dansk webbshop grundad av 18-åriga Katinka Kirkegaard Stenholt. Här på ByStenholt älskar och säljer vi kläder och accessoarer för kvinnor/tjejer som både passar dagens trender men också sticker ut från mängden. De unika stilarna är producerade i bästa kvalitet och kan köpas till rimliga priser.

Historien bakom ByStenholt.dk började redan 2017 på Instagram under namnet TasselByK. Vår första produkt var handgjorda tofsörhängen, som snabbt blev mycket populära. TasselByK växte otroligt snabbt och utbudet av handgjorda smycken växte också. Företaget lades dock på paus i ett år och sommaren 2019 grundades ByStenholt på Instagram, då vi ville utöka vårt smyckesutbud och göra företaget mer personligt. ByStenholt består nu av ett mycket större utbud av produkter i finaste och bästa kvalitet. Vi vill hela tiden förbättra oss och hitta de bästa smyckena, accessoarerna och kläderna som våra kunder kommer att älska. Du är därför mycket välkommen att skriva en recension av ByStenholt på TrustPilot, där du kan berätta för andra om din upplevelse hos oss. Du kan skriva din recension HÄR .

Vi expanderar ständigt med nya artiklar och stilar, så att våra kunder alltid kan ligga i framkant med de senaste trenderna. Det är viktigt för oss att vi erbjuder priser som alla har råd med – utan att kompromissa med kvaliteten. Våra kunder är våra bästa ambassadörer och vi gör därför allt vi kan för att lyssna på dig. Oavsett vad du har en fråga, kritik/beröm eller behöver vägledning för ditt köp så finns vi alltid redo per mail och telefon – Du kan kontakta oss via mail; kundeservice@bystenholt.dk

Korg

Grattis! Du får fri frakt Köp för ||belopp|| mer för gratis leverans.
Det finns inga fler lediga platser